PRAKTISK INFO & GDPR

Adgang til oplæg efter afvikling 

Vi vil gerne gøre det muligt for så mange deltagere som muligt at se dit/dine oplæg under og efter Festivalen. Derfor beder vi dig i forbindelse med din tilmelding om at give samtykke til, at vi må gøre dit (optagede) oplæg tilgængeligt for andre deltagere efter den programsatte afvikling, så gæsterne kan se det på et andet tidspunkt under eller efter Festivalen. Dette samtykke gælder til og med den 30. april 2021.    

GDPR og oplæg 

Antallet af deltagere under dit oplæg vil være synligt for dig og deltagerne. Gæster, som har registreret sig på Læringsfestival online, og som deltager i dit oplæg, kan se oplægsholderens navn.   

Vi informerer dig om, at du ikke kan se dine gæsters navne, mens de lytter til Zoom-webinarer. Vælger en gæst at deltage i chatten i et Zoom-webinar eller i et Zoom-møde, kan du se det navn, gæsten er logget ind med.   

Ønsker du som oplægsholder at komme i dialog med dine oplægsgæster efter oplægget, anbefaler vi, at du inviterer deltagerne til at besøge dig på din stand, samt at du orienterer dem om mulighederne for at chatte med dig efter oplægget eller booke et møde med dig via standen. Du kan med fordel lægge information om kontaktmuligheder via din stand ind i Zooms chatfunktion under dit oplæg. 

Se orientering om behandling af udstillerdata

 ;