PRISER & TILMELDING

Da festivalen foregår virtuelt i 2021, giver det mulighed for, at rigtig mange kan deltage i konferencen ud over at deltage i udstillingen, som er gratis.

Derfor har vi sammensat konferencepriserne sådan, at en skole/institution får mulighed for at betale en enhedspris for ALLE medarbejdere og ledere. Det betyder, at nogle medarbejdere fx kan vælge at deltage i en enkelt session eller to, mens andre vælger at deltage i flere sessioner – måske hele programmet. Denne model skaber samtidig mulighed for, at et fagteam eller en større gruppe kolleger lokalt kan deltage i en eller flere sessioner og efterfølgende debattere indholdet sammen.

Er du ansat på en institution, der ikke vælger at købe en institutionsbillet, eller har du ikke tilknytning til en institution, er der selvfølgelig mulighed for at købe konferencebillet til en enkelt person. 

Enkeltbillet
Pr. person

Institutionspris
Skole/Institution op til 40 medarbejdere
Skole/Institution op til 80 medarbejdere
Skole/Institution flere end 80 medarbejdere

 
300 kr.

  
  
3.000 kr.
5.000 kr.
8.000 kr.

Køb af konferencebillet sker her på hjemmesiden. Det er muligt at købe konferencebillet helt op til og også under festivalens afvikling den 1. – 4. marts.

Kommunerabat
Hvis alle folkeskoler i en kommune tilmeldes konferencen, gives der 15 % rabat på den samlede pris.
Hvis kommunen ønsker hjælp til en samlet tilmelding og evt. samlet fakturering, så udfyld skemaet her og send det til Tina.schack@stil.dk

Fakturering sker efter Læringsfestivalen.

 

;